مشاوره حقوقی رایگان - رفع تصرف عدوانی (حقوقی)

اظهارات صریح خواهان و شاهد او (صرفنظر از صحت وسقم )منعکس در صورتمجلس پرونده،ملک متنازع فيه در حال حاضر در تصرف خوانده
آقای الف.غ می باشد و مورث خواهان در آن تصرفی ندارد و آخرین تصرفات فرد اخير-مورث- مربوط به سال 1394بوده است وشاهد
خواهان( پسر عموی خواهان پسر س. که با خوانده زمين را معاوضه نموده است) بيان نموده که زمين تا سال 1392 در تصرف ایشان بوده است
و حدود 10 سال از آخرین تصرفات خواهان سپری شده است فلذا با توجه به انچه گذشت(صرفنظر از عدم کفایت ادله خواهان بر اثبات ارکان دعوای خود
و سپس شهادت شهود خوانده به بر مفقود بودن رکن سبق تصرفات خواهان که این شهود مورد جرح وکيل خواهان واقع گریده اند ) باعنایت به اینکه
رکن رکين دعوای مطرح شده سبق تصرف خواهان است ، ومستفاد از ماده 5 قانون اصلاح قانون جلوگيری از تصرف عدوانی مصوب 1352 فردی که
10 سال پيش تصرف داشته (هر چند عده ایی را عقيده برآن است که مقرره موصوف منسوخ گردیده است لکن در فرض منسوخ بودن هم می توان از آن
ا نمی توان متصرف سابق محسوب نمود و متصرف سابق محسوب نمودن چنين فردی بر خلاف هدف و فلسفه مدنظر مقنن از وضع
استفاده نمود )، عرفً
رکن اول دعوی تصرف عدوانی (سبق تصرف خواهان)،درمانحن
نتيجتا ً
قواعد راجع به رفع تصرف،ممانعت و مزاحمت-به لحاظ فوریتفيه مفقوداست لذادادگاه دعوی مطروحه ازناحيه خواهان راشایسته اجابت وپذیرش ندانسته ومستندًابه ماده 1257 قانون مدنی حکم بر بطلان دعوی خواهان
صادر و اعلام می نماید،

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دعوای تصرف عدوانی به علت عدم احراز سابقه تصرف خواهان ، توسط دادگاه رد شده است و حکم به بطلان دعوا صادر شده

و شما میتوانید تجدیدنظر خواهی نمایید