مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از اشتغال همسر عقدی

با سلام 5 ماه هست عقد کردم به دلیل فوت پدر و مادر خودم تو خونه تنهام و نداشتن کسی که کارهای خونه رو بکنه ازشون خواهش کردم بیاد تو کارهای خونه کمک حالم بشه ولی ایشون گفتن نوکر من نیستن و انجام نمیدن براشون همه کار کردم بهترین لباسها و خرجی ، لوکس کردن خونه، خرید طلا ولی خانمم مهریشون گذاشتن برای اجرای حکم؛ شغل ایشون به صورت تایم گردشی صبح عصر شب هست و پشیمونم از زن شاغل داشتن و اصلا نمیتونن به خونه و همسرشون برسن آیا میتونم تو این بازه زمانی که عقد هستیم درخواست قانونی بدم و دادگاه حکم بدن که ایشون سرکار نرن و به خانه داری بپردازن؟

پاسخ ها :

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام ممانعت از شغل همسر در صورتی که مخالف مصالح خانواده یا حیثیات زن باشد امکان دارد