مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ آپارتمان

باعرض سلام و وقت بخیر. جسارتا بنده واحد5 از یک آپارتمان 6واحده را از خود سازنده خریداری نموده‌ام که خود شخص سازنده در این واحد (5) اقامت داشت. هنگام خرید واحد، فروشنده که همان سازنده اصلی بود به من گفت که پارکینگ واحد5 دوتاهست چرا که موقع فروش واحدها خریدارطبقه اول پول خرید پارکینگ نداشت به همین دلیل من خودم این پارکینگ روهم برای واحد5که خودم اقامت داشتم گرفتم(یعنی حالت خودمزاحم)که این دوپارکینگ دارای یه کرکره ورودی اختصاصی هست که فقط ریموتش به بنده داده شده و ورودی پارکینگ بقیه واحدها جداست.ولی درسند بنده یک پارکینگ قیدشده،چندروزپیش بعداز اسباب کشی دو خوروی متعلق به خودم را درپارکینگ پارک نمودم که بعدازیک ساعت مدیر ساختمان اعتراض نمود که شما فقط اجازه پارک یک خودرو دارید هرچند که ورودی پارکینگ شما اختصاصی هست و ریموتش فقط دست خودتونه،بنده هم به فروشنده(سازنده آپارتمان)رجوع کردم و موضوع رامطرح نمودم،ایشان گفتند که پارکینگ برای شماست چون هیچکس کلید ورود به آنجا را ندارد.سوالی که دارم اینه که من چجوری میتونم این پارکینگ رو از طریق قانونی تبدیل به خود مزاحم کنم؟امکان ثبت درسند وجوددارد؟آیا با عقد قراردادمجدد بین بنده و فروشنده(سازنده) در بنگاه معاملاتی و امضا گواهان و شاهدان،امکان استفاده از این پارکینگ برای بنده مقدور است یاخیر؟چراکه این پارکینگ عملا وقانونا درسند هیچکدام از واحدها قیدنشده وکاملا بلااستفاده است

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مورد تایید فروشنده باشد و برای مشاعات ساکنین مانعی نباشد بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما در مبایعه‌نامه ، دو پارکینگ خریداری کرده اید شما میتوانید مدعی دو پارکینگ بشوید

و باید دادخواست اقامه نماید یا خود سازنده در اداره ثبت و شهرداری پارکینگ دوم را در سند مالکیت به نام شما انتقال بدهد و