مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تهيه مسكن و وسايل البيت

باسلام. بنده بيشتر از يك سال هست كه توسط شوهرم رها شدم ، ايشون اومده وسايل خونه رو جمع كرده برده هدف شم اين هست كه منم جهيزيه مو جمع كنم ببرم تا خونه رو بدست بياره ، بنده تامين دليل انجام دادم ، قفل در دست بنده ست تا تعيين تكليف شه! دادخواست تهيه وسايل و مسكن دادم ، ايشون محكوم مي شن وسايل رو برگردونن؟؟؟ يا نه يه سري وسايل دست دوم و بدرد نخور ميارن تا من ُ اذيت كنن؟؟؟ عكس هاي وسايلي رو كه برده ضميمه دادخواست م كنم ؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام دادخواست مطالبه مهریه و نفقه را مطرح کنید البته بهتر است حضوراً با یک وکیل در شهر خودتان مشورت کنید حتماً راه کارهای مناسبی ارائه خواهد داد