مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن دیه

با سلام
من در کارگاه صنعتی در غرب کشور مشغول به کار بودم و به عنوان ماموریت از طرف کارگاه به کارگاه دیگر در شهر قم مشغول شدم
در کارگاه دچار کمر درد شدم اما گزراش حادثه ندارم مرخصی گرفتم اومدم خونه بعد رفتم دکتر و عمل جراحی شدم کمرم آسیب دید
آیا می توانم شکایت کنم برای گرفتن دیه
الان شش ماه گذشته ؟؟؟
ممنون و تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" با توجّه به گذشت 6 ماه از حادثه بطور قطعی نمی توان نظر داد ولی اثبات واقعه با گواهی شهود واجد شرایط و نظریه پزشکی قانونی امکان پذیر است .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید همان موقع اقدام و گزارش حادثه رد می کردید اما اگر کارفرما موافقت کند می توانید خسارت دریافت نمایید در صورت عدم موافقت با شهادت شهود و ارایه مدارک مستدل اقدام نمایید