مشاوره حقوقی رایگان - تمكين

باسلام، شوهرم من و رها كرده تو اين مدت طولاني هم حتي يك اظهارنامه به من نداده ، چه برسه دادخواست تمكين !!! بنده به همراه پدرم رفتيم دم در خونه شون ، پدرم از پدرشوهرم خواست تكليف من رو روشن كنن ! خواست شب خونه شون بمونم تا تكليف م مشخص بشه ! اون اقا با داد و بي داد من رو راه نداد گفت پسرم فردا حتما تكليف رو مشخص مي كنه ! من تموم اين صحبت ها رو (صدا) ضبط كردم ! آيا مي تونه ادله باشه براي اقاي قاضي ؟ از اون شب حدود ٧ ماه گذشته و هيچ اتفاقي نيفتاده و بنده بلاتكليف هستم !

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

میتوانید در مرحله اول دادخواست نفقه بدید . یا دادسرا شکایت کنید . دادخواست مهریه بدید و در نهایت اگر بتونید عسروحرج رو در دادگاه اثبات نمایید تقاضای طلاق نمایید البته این گفتار بصورت کلی میباشد و بهتر است که به یک وکیل دادگستری مراجعه نمایید .

پرسشگر :

باتشكر

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بهتر است حضوراً با یک وکیل در شهر خودتان مشورت کنید حتماً راه کارهای مناسبی ارائه خواهد داد