مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

با سلام مدت 4 سال است همسرم بدون دلیل ترک منزل نموده و نشوز ایشان توسط دادگاه اثبات و در پرونده تمکین محکوم گردیدند و پس از این هم بنده تلاشم رو از طریق بزرگترها و همچنین اجراییه تمکین برای بازگشت ایشان انجام داده ام ولی نتیجه ای در بر نداشته و نسبت به دادخواست ازدواج مجدد از دادگاه اقدام نمودم و حکم ازدواج مجدد رو از دادگاه اخذ نمودم اکنون حدود یک سال و نیم از صدور رای ازدواج میگذرد در این مدت صبر نمودم تا بلکه ایشان منصرف شده و به زندگی برگردد که نتیجه ای در بر نداشت لازم به توضیح است ایشان در حال گرفتن مهریه خود بصورت تقسیط طبق رای دادگاه میباشند لذا اکنون اگر من به دلیل تامین نیاز عاطفی و جنسی خود ازدواج مجدد نمایم ایشان میتواند صرفا به دلیل ازدواج من و آن هم با حکم دادگاه نسبت به درخواست طلاق عسر و حرج اقدام نماید یا خیر ؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
به هرحال او میتواند با استناد به دلایل عسروحرج به دادگاه دادخواست دهد و بررسی دلایل و شرایط بر عهده دادگاه مربوطه است هرچند که جدا زندگی کردن زوج وزوجه نیز خود میتواند یکی از دلایل عسروحرج باشد .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید دید ابا واقعا در عسر حرج قرار میگیرند یا خیر برابر قانون تعدد زوجات حق شرعی و اسلامی مردان است