مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور فروشنده در دفترخانه

سلام بنده ملکی خریدم که دو پیش وقت محضر بود که فروشنده حاضر نشد که متوجه شدم ملک با شکایت فروشنده قبلی با فروشنده من سند در بازداشت هست منم که عدم حضور گرفتم آیا خسارت به من تعلق میگیرد ؟؟؟؟ایا فروشنده من میتونه به من خسارت نده چون سند در بازداشت بوده؟؟؟؟

پاسخ ها :

خسارت تاخیر در انتقال سند ملک عدم حضور فروشنده در دفترخانه خسارت