مشاوره حقوقی رایگان - هزینه مربوط به تعمیر کف پارکینگ

با سلام. مجتمع ما 16 واحدی هستش و دارای دو طبقه پارکینگ میباشد 6 نفر از همسایگان در پارکینگ طبقه بالا هستند و 10 نفر از همسایگان در پارکینگ پایین کف پارکینگ طبقه پایین نیاز به بازسازی دارد ایا اون 6 واحدی که پارکینگ انها در طبقه بالا هستش نیز باید هزینه ای بابت تعمیر پارکینگ طبقه پایین پرداخت نمایند؟

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

سلام، همگی واحد های ساختمان مسئول در پرداخت هزینه تعمیر هستند