مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظر کارشناس صحنه تصادف که کروکی نداده است

با سلام من در خیابانی دولاینه در لاین دوم حرکت میکردم که ماشینی از روی جوب های کنار خیابان که با درپوش بتون میپوشونند اومد و پیچید جلوی من و خوردم به در سمت چپ عقبش، بعد هم که گفتم وایسا از صحنه عکس بگیرم برای اینکه انحرافش دیده نشه سریع حرکت کرد و باعث خسارت دیدن بیشتر ماشینم شد ولی رفت کنار خیابون و وایساد، کارشناس صحنه تصادف که اومد عکس رو دید گفت چون کامل توی لاین دو نبودم و بین لاین یک و دو بودم مقصر منم در صورتی که من 80 درصد ماشینم در لاین دوم بود و نصف ماشین اون اقا روی درپوش جوب بود که اصلا جزو لاین دوم نیس بعد هم که تقاضای کروکی کردم نداد بهم ،مدارکمو گرفت داد به اون شخص گفت برید بیمه، الان من چطوری میتونم اعتراض کنم، به کجا اعتراض کنم، عکس صحنه تصادف ماشین خودمم دارم و معلومه که فقط ماشین خودمه و اون حرکت کرده، بخاطر اینم که واینستاد عکس بگیرم و صحنه تصادفو سریع بهم زد میتونم شکایت کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

طبق مصوبه بیمه مرکزی1401، سقف تعهد بیمه در زیر 20میلیون بدون کروکی میباشد لذا کروکی الزامی نیست.
اما دربعضی موارد کشیدن کروکی برای پلیس الزامی است من جمله اگر بیمه نامه نداشته باشد یاگواهینامه نداشته باشد، زمانی تصادف منجر به جراحت وصدمه شودیا اگر حداقل یه طرف تصادف موتور سیکلت یا خودروی نظامی یا ماشین سنگین باشدومبلغ خسارت بیش از20میلیون تومان باشد.