مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص تاریخ چک

با سلام خدمت شما ، تاریخ عددی چک 1402/08/06 داخل چک نوشته شده ولی تاریخ حروفی ششم آبان چهارصد و یک .( عدد 1402 ولی حروفی 1401 ) کدام یک تاریخ چک ملاک میگردد؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام ،نص صریح قانونی در خصوص اختلاف در تاریخ وجود ندارد ولیکن حسب سایر مواد قانونی در خصوص مبلغ و برات ، نوشتار حروفی معتبر است .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در مواقع اختلاف بین حروف و عدد ارقام نوشته شده به صورت حروفی ملاک است ...