مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

سلام خسته نباشید، من زوجه مدت یکسال و چند ماهی خانه پدرم هستم مهریمو اجرا گذاشتم که یه مقداری خیلی کم رو یکجا و بقیش قسط بندی شده زوج درخواست تمکین داد که من محکوم شدم و نفقه پرداخت نکرد درخواست ازدواج مجدد داد که باتوجه به قسط کردن مهریه من و توانایی نداشتن رای نهایی امد رد شده بود الان بعد چند ماه درخواست الزام به تمکین داده سوالم اینه واسه هربار درخواست ازدواج مجدد لازمه بازم الزام به تمکین بده؟ هدفشو نمیدونم چون اونم میدونه به دردهم نمیخوریم ولی میخواد اذیت کنه طلاق نمیده که مهریمو نگیرم

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام وقتی یکبار محکوم شده اید و قطعی شده دادخواست مجدد موضوعیت ندارد