مشاوره حقوقی رایگان - شریک ملکی

ملکی داریم که سند 6دانگ آن به نام بنده است طبقه بالای این ملک که ساخت بیشتری دارد شریک من نشسته است به او گفتم بعد از دوازده سال حالا نوبت منه که طبقه بالا بنشینم ایشان کنتور گاز وبرق بنامشان است حالا رفته شکایت کرده که سند را بنام ایشان بزنم (سه دنگش را) من گفتم باید جابجا بشویم تا بنام بزنم میخواهم بدانم اصولا من چنین حقی دارم که بخواهم طبقه بالا بنشینم؟ لازم به ذکر است ایشان هیچ مدرکی برای اثبات ادعای خود مبنی بر مالکیت سه دانگ را ندارد.
ممنون

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام ، در صورت اثبات مالکیت مشاعی شما ، هیچ یک حق استفاده از ملک را ندارید مگر با توافق ، در غیر اینصورت باید از طریق دستور فروش یا تقسیم مهایات ، سهمتان را از یکدیگر جدا کنید .