مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام. سفته ای در وجه حامل و با متعهد شخص ثالث از فردی بابت بدهکاریش گرفتم. فردی که سفته را به من داده پشت سفته را امضاء نکرده. ولی قراردادی بینمان منعقد گردید. در قرارداد نوشتیم که اینقدر سفته بابت بدهکاری توسط آن فرد تحویل من گردید و همچنین نوشتیم که متعهد سفته شخص ثالث میباشد. آیا من با توجه به قرارداد میتوانم از هر دونفر صادرکننده و تحویل دهنده سفته شکایت کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" بابت سفته فقط از صادر کننده و متعهد (شخص ثالث در این فرض سوال)