مشاوره حقوقی رایگان - غرامت نقص عضو

سلام بنده سال 91 دچار سرطان گرفتم و یکی از بیضه هام کشیدن بیرون و دوره شیمی درمانی رفتم و بعدش معاف دائم به من دادن و الان 4 ساله که ازدواج کردم دکترا میگن شما اسپرم ندارید بابت شیمی درمانی بچه دار نمی شی و بیمه هیچ غرامتی نداد الان باید چکار کنم بابت غرامت نقص عضو که شدم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام ابتدا باید پزشکی قانونی نظر کارشناسی ارایه نمایند که آیا سرطان و درمان آن موجب عدم حیات اسپرمتان شده یا تقصیر و قصور پزشکی . در صورت اول نخواهید توانست ولی در صورت دوم امکان شکایت و اخذ دیه را دارید .