مشاوره حقوقی رایگان - ورشکستگی به تقصیر

سلام.
در یک شرکت فناوری اطلاعات سهامی خاص مديرعامل بودم. رئیس هیئت مدیره که مدیر فنی شرکت هم بودند بعد از یک مشاجره، شرکت و همه مسئولیت هاش رو ترک کردند و قریب 4 ماه هست که هیچ جلسه ای برای هیأت مدیره تشکیل نداده و حتی در جلسات دیگر مثل مجمع عمومی هم حاضر نشده اند... و عملا باتوجه به اینکه اساسا موضوع فعالیت شرکت فناوری اطلاعات هست و ایشان مدیر فنی و مسئول امور فنی شرکت بودند، متاسفانه انجام پروژه های شرکت به بن بست رسیده و شرکت در مرحله انحلال قراردارد.
انحلال شرکت، به ثبت شرکتها ارسال شده و بنده به عنوان مدیر تصفیه معرفی شدم.
با توجه به اینکه دارایی‌های شرکت کفاف پرداخت بدهیهایش را نمیکند، آیا امکان شکایت از ایشان به جرم ورشکستگی به تقصیر وجود دارد؟؟ و میتوان ضررهای وارده را به عملکرد ایشان نسبت داد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی به شرطی که مدرک داشته باشید و مجمع عمومی سهامداران شرکت نیز بدون حضور ایشان صورتجلسه کنند