مشاوره حقوقی رایگان - اجاره خانه

با سلام یک واحد آپارتمان اجاره دادم مستاجر 7 میلیون تومان از رهن رو نداده و در قرارداد نوشتیم هزینه نقاشی بعهده ی مستاجر بخاطر همین ماهی صد تومن از اجاره کم کردیم الان مستاجر فقط دیوار هارو رنگ کرده میگه سقف رو رنگ نمیکنم کلید رو تحویل گرفته اما قولنامه هارو از مشاور املاک نگرفتیم آیا میشه قرارداد رو فسخ کرد یا ازش شکایت کرد؟

پاسخ ها :

مهدي  خسروي

مهدي خسروي :

استان :

عرض سلام
ابتدا تامین دلیل کنید سپس با توجه به شروط ضمن عقد دادخواست متناسب ارائه نمایید