مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تعدیل اقساط

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز سوالی داشتم من همسرم رو طلاق دادم 2 بچه من حضانت رو بمن دادن اعسارم پذیرفته شد اما 10 سکه پیش و هر چهار ماه یک سکه که خیلی بالاست و در توانم نیست در نتیجه کپی اجاره خونه منزلم و قرارداد من با خبرگزاری که خبرنگار آن هستم که در ان حقوقم قید شده را بهمراه فرم استشهاد 4 نفر ارسال کردم امروز ابلاغ اومد برای مهرماه تعیین وقت دادگاه تعدیل اقساط زدن. منتهی آیا در ابلاغ نباید قید میکردن همراه با 4 نفر شهود باید برم؟ چون فقط نوشتن جلسه رسیدگی برای ذی نفع و مرتبطین اما اشاره ای به بردن شهود نکردن چرا؟ و آیا جلب نمیشم تا روز دادگاه تعدیل اقساط؟
مورد بعدی انتقام گیری شخصی زن سابقمه مرتب دادگاه های مختلف میره اتهام زنی میکنه و آرامش زندگی من و بچه هامو بهم زده چکار کنم

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. به دادگاه مراجعه نمایید و به اوردن شهود اشاره نمایید . اگر دادخواست اعسار را در فرجه بعداز صدور اجراییه داده باشید ، جلب گرفته نشده و الا جلب دارد.در موردسوال دوم شما بیشتر توضیح دهید کدام دادگاه?چه دعوایی?