مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک

با سلام اپارتمانی از طریق مزایده خریداری کردم که ملک حدود دوسالی است که از شخصی به مالکیت بانک درامده است و من از بانک خریداری کردم و در ملک هم مستاجر وجود دارد که در اگهی هم اعلام شده بود تخلیه به عهده خریدار می باشد
حال سوال اینجاست اگر مستاجر ودیعه ای هم طلب داشته باشد با من است یا مالک اولیه که قرارداد بسته؟ لازم به ذکر است که دو سال از تاریخ قراداد مستاجر گذشته و چون ملک را بانک مصادره کرده مستاجر بدون قرارداد در ملک سکونت دارد