مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام من بابت مهریه ماشینی رو توقیف کردم مزایده انجام شده کسی نبود ماشینو خودم برداشتم به طور توافقی حالا بهم گفتن هزینه نیم عشر دادگاه رو باهم باید بدیم که 4میلیونه. باز رفتم دادگاه گفتن که مهلتش تموم شده از زمان روز مزایده. دوباره باید مزایده انجام شه. ایشونم پول دادگاه رو میگن نمیدن منم ندارم. من میتونم ماشینو از توقیف آزادکنم مثلا بگم نمیخوام ماشینو ولی ایشون قبلش ماشینو به نامم بزنن؟؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

راهی که نیم عشر دولتی پرداخت نشود این است که خودتان توافق کنید و آقا سند را بنام شما بزند .
سپس از اداره ثبت درخواست رفع توقیف کنید.