مشاوره حقوقی رایگان - اموال بعد از فوت خود شخص

سلام بنده زوجه هستم میخوام کاری کنم بعد از فوتم از اموال و داراییم و حتی مهریه ام به خانواده ی خودم هیچی نرسه و خانواده ام اقدامی نکنن در این راستا چه راهی وجود داره و کجا باید برم برای اقدام ؟

پاسخ ها :

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
شما نمیتوانید هیچ کسی را از ارث محروم کنید.
اما میتوانید در زمان حیات خود اموالتان را به دیگران منتقل کرده و برای خود حق انتفاع از آن اموال تا آخر عُمر را در نظر بگیرید که بتوانید از آنها در زمان حیات خود استفاده کنید که در اینصورت دیگر مالکیتی نسبت به آن اموال ندارید و صرفا حق انتفاع عُمریٰ دارید.