مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و حبس تعزیری

سلام. در مورد ترک انفاق به 5 روز حبس تعزیری محکوم شدم. در دادگاه اعلام کردم که نفقه ایام گذشته و آینده رو با نظر کارشناس و تایید قاضی پرداخت میکنم با وجود اینکه بیکارم. در دادگاه تجدید نظر آیا با توجه به اینکه اعلام خواهم کرد که نفقه رو می‌پردازم، آیا امکان قطعی شدن این حبس وجود دارد؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام.تقاضای تخفیف مجازات نمایید و پس از قطعی شدن حکم اعسار در دفتر خدمات قضایی دهید.