مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند

سلام. سال 86 آپارتمانی در تهران خریداری کردم که مبایعه نامه بنام بنده میباشد و نیمی از مبلغ آپارتمان رو بصورت نقد و انتقال ماشین به فروشنده پرداخت نمودم و نیم دیگر رو وام بانکی پرداخت شد. منتهی بخاطر شغلم که خارج از تهران بود و مشغله کاری فراوان مقرر شد که خانم کار انتقال سند آپارتمان و اخذ وام را انجام دهد و حتی بنده هم بعنوان یکی از ضامنین وام بودم و تمامی اقساط وام که ده سال هم بطول انجامید رو من پرداخت نمودم و برای همه این پرداختها مدارک موجود میباشد حال خانم به صرف اینکه سند آپارتمان بنامش هست ادعای مالکیت آپارتمان را دارد و هیچ سهمی برای بنده قائل نمیباشد و جدیدا هم مهریه اش رو اجرا گذاشته و قصد فروش آپارتمان خواهان جدایی میباشد. آیا من میتوانم با ارایه مدارک فوق نسبت به برگشت کل 6 دانگ و یا حتی قسمتی از دانگ آپارتمان فوق رو بنام خود انتقال دهم و آیا میتوانم با ارائه مدارک فوق از فروش آپارتمان جلوگیری کنم تا فعلا حقی از من و بچه هام ضایع نشود

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورا دادخواست ابطال سند و دستور موقت مبنی بر توقیف ملک بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست ابطال سند و دستور موقت مبنی بر توقیف ملک بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما میتوانید دادخواست ابطال سند دهید برای جلوگیری از نقل و انتقال دستور موقت بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید با رسیدهای پرداختی ابطال سند را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر

حتی در صورت اقامه دادخواست و اثبات مالکیت شما ، زوجه میتواند ادعای هبه یا صلح یا پرداخت قسمتی از مهریه یا .... را نماید و

و ابتدا باید نوع ادعای زوجه مشخص گردد