مشاوره حقوقی رایگان - بنام زدن خانه

شوهر من در دادگاه خانه را به نام من زده قاضی هم در قبال نوشته دیگه من هیچ حق و حقوقی گردن شوهرم ندارم الان شوهرم پشیمون شده میگه اشتباه کرده حق و حقوق من خیلی کمتر از یه خونست اجباری میکنه خونه رو برگردونم و میگه که میتونه این کار رو بکنه ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نمی تواند ،
اگر خانه را در قبال حقوق مالی شما به شما بخشیده باشد هبه اش معوض است و هبه معوض قابل رجوع نیست ،
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر با بنده تماس بگیرید تا نوع انتقال را برسی کنم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام زوج نمیتواند شما را مجبور نماید که خانه را برگردانید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است دشوار است
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود و متن مربوطه باید به نظر برسد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و خسته نباشید که مطابق قانون مدنی اگر هبه به صورت معوض باشد قابل رجوع نیست ایشان می‌تواند این اقدام را انجام بدهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در دادگاه توافق کرده باشید جهت طلاق و حکم طلاق اجرا نشه توافق اعتباری ندارد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تحت شرایطی بلی باید دید درقالب چه عقدی صورت گرفته است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر نگران نباشید همسر شما نمی‌تواند اقدامی کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به نوع انتقال دارد در برخی موارد قابل رجوع است از جمله هبه

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

میزان مهریه شما مشخص نیست و ضمنا شما میتوانید از استرداد خونه به ایشان سرباززنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر گزارش اصلاحی صادر شده الزامی است