مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک

با سلام بنده چند سال پیش ملک قولنامه ای را خریداری کردم ولی زمانی که خواستم قولنامه را به اسم خودم کنم خانمم با اصرار زیاد خواست که ملک را به نام او بزنم و او هم قرار شد یا مهریه اش را بابت خانه ببخشد یا اینکه بعدا خانه را به نام من برگرداند اما او حاضر نشد هیچ کدام از شروط را انجام دهد . تا همین 2 ماه پیش که مهریه را اجرا گذاشت و خواستار گرفتن حق طلاق شد . چون من کارمند بودم و تمام حساب‌های بنده را بسته بود و بخاطر فرزندم به ناچار به خواسته او تن دادم و حق طلاق را به او دادم . در حال حاضر پرونده برای طلاق در دادگاه است و در حال جدا شدن هستیم. او مقداری قرص اعصاب مصرف می‌کند که بسیار قوی هستند و مدت زیادیست که مصرف آن را ادامه می‌دهد آیا من می‌توانم درخواست حجر کنم و اینکه آیا امکان پس گرفتن خانه را از او دارم .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید جزییات موضوع شما بررسی گردد تا پاسخ صریح داده شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درخواست حجر صرف نظر از موضوعاتی که مطرح کردید باید در دادگاه به اثبات برسد. اما شما میتوانید درخواست اعسار دهید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جزییات موضوع شما قابل بررسی میباشد تا اظهار نظر حقوقی مناسب ارائه شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر بنظر با توضیحات مشمول حجر نخواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر نمیرسد درخواست حجر به نتیجه برسد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می‌باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست حجر صرف نظر از موضوعاتی که مطرح کردید باید در دادگاه به اثبات برسد. وبا کارسناسی مشخص میشود