مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت بیکاری جدا از دیه در خسارت جرحی

با سلام. من حدود یکماه پیش در حال تردد با موتور بودم که بر اثر باز کردن درب خودرو توسط راننده از ناحیه پا دچار پارگی و شکستگی شدم. پزشک قانونی زمان رای نهایی رو به چندماه دیگه موکول کرده... سوال من اینه که اولا کل هزینه ای که قراره به من پرداخت شه همین دیه هست و طرف من فقط بیمه شخص ثالث مقصره و من کاری با مقصر ندارم؟ دوم اینکه این چند ماهی که من بیکارم و بیمه هم دیه ای نداده، بابت هزینه های زندگیم و بیکاری میتونم از راننده شکایت کنم یا اینکه همه چیز همون دیه هستش و عملا من فقط با بیمه ثالث طرفم و راننده مقصر اصلا درگیر نیست(چون اصلا مقصر رو ندیدم و تماسی هم نگرفته و ماشینش رو هم از پارکینگ تحویل گرفته)

پاسخ ها :

حامد کریمی کوسالاری

جناب آقای حامد کریمی کوسالاری:

سلام
مطابق مقررات خسارتی جدا از دیه به شما تعلق نمیگیرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله-اگر بیمه باشد بیمه پرداخت می کند -درخصوص خسارات مازاد بردیه اختلاف رویه است می توانید دادخواست دهید -

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعید میدانم چیزی غیر از دیه به شما تعلق گیرد

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
اساسا خسارات ایام بیکاری توسط شرکت‌های بیمه قابل پرداخت نمیباشد.
بنابر رای وحدت رویه خسارت مازاد بر دیه قابل دریافت نیست.واصولا درحالت کلی مورد قبول محاکم واقع نمی‌شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر می‌باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون هزینه های درمان مازاد بر دیه با شرایط خاصی قابل
مطالبه است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خسارت مازاد بر دیه با شکایت حقوقی قابل مطالبه است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی متاسفانه مورد مذبور به شما تعلق نمی گیرد