مشاوره حقوقی رایگان - عدم امنیت مالی و روانی و اعتیاد و خیانت

سلام خانوم 37ساله هستم دختر 9ساله دارم همسرم از یکسال بعد ازدواج به دوستی با دختر و اعتیاد ادامه داد بیکاری که یک خط مقطع کار میکنه و 14سال زندگی رو همش با نداری و سرهم کردن گذروندم چندین بارم مچشو در هر مورد گرفتم . حالا که طلاق میخوام تهدیدم میکنه که بخاطر رابطه دیگه ای جدید میخوای بری البته با الفاظ زشت . درصورتی که من از نداشتن روابط زناشویی جنسی چندساله رنج میبرم و تهمتم میخورم. ازش متنفر شدم به اعضای خانوادم اقوامم توهین کرده و میکنه خانواده خودش تردش کردن . بخاطر رفتارش با درو همسایه و فامیل که دعوا داره قطع ارتباطم . ب زبان کلی در زندانم و واقعااا دیگه تحمل ندارم دخترمم قبول کرده جدا بشم ازبس ازش رفتارای ناشایست دیده. من چطور میتونم طلاق در تایم کم بگیرم چون توافقی نیست. ضمنا بعد متارکه درکنار مادرم میمونم اگر چیزی بهم داده نشه.

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی دادخواست طلاق به موجب عسر و حرج از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید

علی انصاری

جناب آقای علی انصاری :

درود می تونید اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید درخواست طلاق نمایید و عسر و حرج خودتان را اثبات کنید ولی بهترین راه این است که از اهرم فشار مهریه و نفقه استفاده کنید و همسر را مجبور به طلاق توافقی که کوتاهترین زمان را دارد بکنید
حضانت در خصوص دخترتان بعلت 9 سالگی ایشان منتفی است و خودش تصمیم می گیرد با چه کسی زندگی بکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون زوجه برای اقامه دادخواست طلاق باید دلیل قانونی داشته باشد
زوجه میتواند به عسر و حرج و شروط 12 گانه مقرر در عقدنامه استناد نمایید

و باید عسر و حرج شما در مرجع قضایی احراز و اثبات گردد

و شما میتوانید درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید تا بدین وسیله بتوانید زوج را تحت فشار بگذارید تا با طلاق موافقت نماید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود