مشاوره حقوقی رایگان - اخذ تامین دلیل جهت فروش خودرو

سلام
با عرض خسته نباشید
مدتی پیش با یک ماشین تصادف کردم که مقصر شناخته شدم راننده خودرو مقابل بدون اطلاع من از شورا درخواست تامین دلیل کرده و بعد از اون لاشه ماشین رو فروخته و حق بیمه منو تا سقفش که 6300 بود گرفته و حالا از من بابت مابه التفاوت مبلغ مشخص شده در تامین دلیل که 12500 بوده به شورا شکایت کرده.
حالا می خوام بدونم باتوجه به این که خوانده در حال حاضر مالک خودرو تصادفی نیست و اون رو فروخته میتونه درخواست خسارت کنه و ضمنا با توجه به اینکه تامین دلیلی که آورده بدون حضور و اطلاع من بوده آیا برای دادگاه ملاک هست یا نه
لطفا جواب را با شماره ماده قانونی مربوطه بفرمایید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال چونکه پس از تأمین دلیل ، خودرو تصادفی را فروخته لذا مانع قانونی جهت دریافت مابه التفاوت خسارت مالی وجود نخواهد داشت ضمن اینکه در موقع تامین دلیل ، ضرورتی به حضور خسارت زننده (خوانده) هم نیست .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اصل زمان تقدیم خواسته است
از این رو ایان می توانند ادعای خسارت نمایند با ااین ادعا که در زمان فروش مبلغ مورد ادعا از ماشین کسر شده است
ضمنن تامین بدون اطلاع و یا حضور خوانده هم در موارد ضروری قابل به اصدار و اجراست

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

بله ایشان میتوانند به استناد تامین دلیل دادخواست بدهند شما اگر به نظر کارشناسی معترض هستید حق اعتراض شما محفوظ میباشد

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ایشان راه صحیح رارفته،شماهم حتما یاوکیل بگیریدیابایکی ازوکلای محترم مشورت حضوری بگیرید.موفق باشید