مشاوره حقوقی رایگان - وکالت در طلاق

سلام. با توجه به اینکه در صورتی که زوجه از زوج وکالت بلاعزل در طلاق داشته باشد، زوجه می تواند با رعایت شرایط در رساله، طلاق شرعی خود را بگیرد بدون آنکه ثبت رسمی در شناسنامه و سند ازدواج شود، سوال این است که موضوعیت وکالت در طلاق که بصورت ثبت رسمی بوده از بین می رود؟ به این معنی که اگر بعد از گذشت عده، زوجه خواهان برگشت به زوج باشد (در صورتیکه زوج از کردار و رفتار گذشته پشیمان و خواهان اصلاح باشد)، و به ایشان هم بگوید که قبلا طلاق شرعی خود را گرفته و مجددا با ایشان محرم کند، آیا وکالت در طلاق که قبلا زوجه با استناد به آن، طلاق شرعی خود را گرفته است، باطل می شود؟آیا این بار می تواند برای ثبت رسمی طلاق، از آن استفاده کند و با استناد به آن درخواست رسمی طلاق بدهد؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می تواند از طریق وکالت در طلاق از طریق دفتر خدمات قضایی با اخذ وکیل برای شوهر قانونا برای طلاق اقدام کند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
طلاق دارای تشریفات قانونی مخصوص به خود می باشد و شما نمی توانید حتی با وکالت نامه مذبور خودتان را مطلقه نمایید و چنانکه اقدام نمایید طلاق مذبور قابلیت استناد ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با وکالت در اعمال حق طلاق می‌توان اقدام کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
اگر طلاق به صورت شرعی انجام بشود و طلاق احراز و اثبات گردد و طلاق ثبت گردد وکالت نامه طلاق ، دیگر موضوعیت نخواهید داشت

و باید طلاق ثبت گردد و عدم ثبت طلاق ، مجازات خواهد داشت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وقت بخیر داشتن وکالت در طلاق منجر به صدور حکم طلاق توسط دادگاه می‌شود و شرایط خاص دیگری ندارد