مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام
میخواستم بدونم بعد از عقد و ازدواج امکان افزایش مهریه هست؟ با مراجعه به دفترخونه و ... در دادگاه ارزش داره یا مهریه زمان عقد فقط مورد توجه قرار میگیره؟
ممنون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام بله هست
افزایش مهریه در دفتر اسناد رسمی و با سند رسمی خواهد بود و قانون با این سند رسمی همان رفتاری را می نماید که با عقدنامه و سایر اسناد رسمی مشابه

یک وکیل

سلام" خیر مگر با رضایت زوج و آنهم با درج افزایش مهریه در سند رسمی ازدواج . ضمن اینکه میزان مهریه مندرج در سند رسمی ازدواج به نرخ روز تعیین و محاسبه می گردد و نه به نرخ زمان وقوع عقد نکاح .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

امکان افزایش مهریه وجود دارد اما عنوان مهریه را دارا نیست و از امتیازات ان برخوردار نیست و صرفا به عنوان یک تعهد تلقی میگردد

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ضمن احترام به نظرهمکاران عزیزم،بایدعرض کنم مهریه یاصداق مربوط به عقدنکاح می باشدولذاافزایش باعنوان مهریه جایگاهی درشرع وقانون نداردولذا اگرافزایش دهندتعهدجدیدمالی است وربطی به افزایش مهریه ندارد،بلی اگرتصمیم برافزایش مهریه دارید بایدطلاق صورت گیرد وسپس درعقدجدیدبه قدرتوافق درعقدنامه ذکرشود.موفق باشید

مهدي  منصوري

جناب آقای مهدي منصوري :

درود.بعد از عقد نکاح امکان افزایش مهریه وجود نداشته و اگر طرفین توافقی در این خصوص نمایند عنوان مهریه بر آن صدق نخواهد کرد و بعنوان طلب محسوب می گردد.