مشاوره حقوقی رایگان - سلام من در کارم به اجبار کاشی و سرامیک تخلیه کردم و عصب هر دودستم از کار افتادگی

در محل کارم بر اجبار کاشی و سرامیک تخلیه کردم و مصالح ساختمانی دیگر باعث شد از ناحیه هر دو عصب دستم از کار افتادگی پیش بیاد با مراجعه به پزشک قانونی و شکایت از کارفرما دادگاه کارشناس تعیین کرد و نظر کارشناس 70 درصد من مقصر و 30 درصد کارفرما اعلام شد حالا میخام بدونم اگر اعتراض بگذارم بیشتر میشه یا خیر ؟ودیه رو این کارشناسی چقدر تعیین میشود؟

پاسخ ها :

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام بعید بنظر میرسد که بیشتر شود

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
نمیتوان به طور قطع گفت در صورت اعتراض بیشتر میشود یا کمتر . شما حق اعتراض دارید . دیه با توجه به درصد آسیب دیدگی تعیین میشود .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید اعتراض زنید ولی رای کارشناسی غیر قابل پیش بینی است موضوع تخصصی ودر تخصص کارشناس است دیه حسب درصد نامه پزشکی قانونی براورد میگردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه و پرداخت می شود