مشاوره حقوقی رایگان - اشتغال همسرم

باسلام اساتید عزیز، خانم بنده شاغل هست، 10 سال قبل از ازدواج و هر چی کار میکنه برا خودشه، تو اوج بیکاریم بمن 1000تومانم نداد و در کل سرکارش با همه میگه میخنده با همکاری جنس مخالفش، بد خونه که میاد همش دعوا جروبحث، سر هر چیزی، البته چند سال قبل فهمیدم با یکی از همکاراش تماس و اس ام اس های بی ربط داشت که وقتی فهمیدم گفت اون میخواست با من دوست بشه من نشدم، ولی گویا 1،2بار هم بیرون رفتن، دست بزن هم داره.. تا چیزی میگم میگه میندازمت زندان مهریه میگرم، واقعا خسته شدم از مرد بودنم بدم اومده محبت میکنید اگه راهنمایی کنید چجوری جدا شم ازش با تشکر از سایت خوبتون

پاسخ ها :

پرسشگر :

با سلام خدمت دوستان عزیز،همسر بنده در زمانی که قهر بودیم ترک خانه کرده بودو کلا در خانه مادرشون زندگی میکردند و به سر کار میرفتن،بدون اطلاع به من به مسافرت رفتن،و نمیدونم کجا ولی بگفته خودش کیش،که کلا 1عکس نشون داد با 2تا دختر دیگه از همکاراشون،وهر وقت قهر میکنه میره به خانه مادرش کلی بهش خوش میگذره،همجا میره،معلوم نیست با مرد یا همکار،ومن از این که کار میکنه واقعا ناراحتم چون حاضر هر کاری کنه ولی بره سر کار،از کارش عصاب خوردی،دوا ،زدوخرد ،منت غذا درست کردن به من میرسه،واقعا خسته شدم،محبت میکنید راهنماییم کنید،جز خود وحانوادش کسیو نمی بینه،ممنون

فرزاد باحجب قدس

جناب آقای فرزاد باحجب قدس :

دادخواست طلاق داده برای مهریه اعلام اعسار کنید