مشاوره حقوقی رایگان - شراكت

با عرض سلام
به دوستی پولی دادم شراكتی ماشين بخريم ولي در دادن رسيد پول و عنوان شراكت و نحوه برگشت پول چيز مكتوبي دست من نداده تا امروز بعد از دوماه!
يك رسيد ميخواست بده كه فقط رسيد پول هست و يكطرفه و بدون مشورت قيد كرده كه اين مبلغ را از اين شخص (بنده) گرفته است و مقرر گرديد كه تا پايان سال ٩٨ به ايشان مسترد نمايم!
خودشم امضا كرده و اثر انگشت زده بدون يك امضاء شاهد!
با اين فرد چه بايد كرد؟
و ايا در مدت زماني كه پول درگير ماشين هست بحث بهره پول هم در ميان هست يا خير ؟
با سپاس

پاسخ ها :

رویا جاجرمی

رویا جاجرمی :

سلام ان شالله به مشکل نمیخوردید ولی در صورت بروز اختلاف شما به عنوان شریک می‌توانید مطالبه سهم الشرکه و سود و زیان داشته باشید

رویا جاجرمی

رویا جاجرمی :

به عنوان شریک می‌توانید مطالبه سهم الشرکه و سود ایام تصرف خودرو که در ید ایشان بوده را داشته باشید

حسین یاوری

حسین یاوری :

این رسید ایشون به منزله این است که شما پول را به ایشان قرض داده اید