مشاوره حقوقی رایگان - قطع یارانه

باسلام همسر من حدود 6ماه پیش اقدام به جدا کردن یارانه ما به خاطر ازدواج از خانوادهایمان کرده است و بعد ان هیچ گونه یارانه ای پرداخت نشده است و در هنگام اعتراض به عدم پرداخت یارانه آمده است که گردش حساب مالی همسر من بین 200تا 600میلیون تومن در سال 1400بوده در صورتیکه گردش حساب مربوط به کارت خوانی بوده که برادرش به اسم ایشان گرفته و کارت دست برادرش بود و اسم دارنده حساب همسر من بوده جریان آش نخورده و دهن سوخته همسر من یه کارمند ساده با حقوق ماهانه 7میلیون است و واقعا ما به پول یارانه نیاز داریم و اجاره نشین هستیم
خواهشمند است من راهنمایی کنید که چگونه دولت را راضی کنم که گردش برای برادر ایشان نه خودش تا یارانه ما رو بدندو این حساب در سال 1401هیچ گونه گردشی ندارد اعتراض دادیم ولی کسی قبول نمی کند جایی نیست که شفاها بریم و مشکل مون در جریان بگذاریم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید حضورا به سازمان هدفمندسازی یارانه ها مراجعه فرمایید