مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اعتراض به رای کمیسیون شیمیایی در بیمارستان بقیه الله

با سلام. برادر من در سال 65 در جبهه شیمیایی شدند و در سال گذشته در کمیسیون پزشکی دستان خودمون شرکت کرد و بعد گرفتند باید سی دی مربوط به سی تی لیکن ریه باز نشده و تابستان امسال گفتند که سی دی را ببر بیمارستان بقیه الله تحویل بده و الان جواب منفی دادند ببخشید تو را خدا راهنمایی کنید که چگونه اعتراض کنه و واقعا بیمارستان و بیکار و دچار مشکل روحی شدید هست و 55 سال سن داره و مجرد هم هست و نتونست ازدواج کنه

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مراحل پزشكي و كميسيون را طي نمايند

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
به قسمت ایثارگران یگان خدمتی خود در آن زمان مراجعه کند . توسط آنان راهنمایی خواهد شد .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال حقوقی نیست. لطفا از سازمان مربوطه پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارکی دارید از دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد
و امکان اعتراض وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق دیوان عدالت اداری موضوع مربوطه را پیگیری نمایید