مشاوره حقوقی رایگان - سفاهت محجور

باسلام.برای چندمرتبه میتوان به کمیسیون پزشکی قانونی اعتراض شود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اصولا تا دو مرتبه البته بستگی به نظر مقام قضایی دارد و پرونده

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پس از اعتراض به نظریه پزشکی قانونی هیئت بدوی وارد رسیدگی می‌شود نسبت به نظریه هیئت بدوی نیز می‌توان اعتراض کرد هیئت تجدید نظر وارد رسیدگی خواهد شدپس به بیان دیگر تا دو بار میتوان نسبت به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نمود.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بستگی دارد قاضی تا چند نفره را بپذیرد ولی معمولا یازده نفره بالاتر نمیرود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام چند بار قابل شکایت می‌باشد اما نظر دادگاه در اینجا ملاک است