مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام. چند سال پیش کارخانه ام رو تعطیل کردم و به علت اینکه محل کارخانه اجاره ای بود همه وسایل و ابزار و غیره رو داخل دو کانتینر گذاشتم و به محلی که یک آشنا معرفی کرده بود بردم و به شخصی که میگفت مالک اونجاس سپردم و قرار شد ماهانه مبلغی بپردازم . مدتی به اونجا رفت و آمد داشتم و از کانتینر ها ابزار برمیداشت م یا میگذاشتم اما یک روز که رفتم اونجا یه آقایی با چند نفر دیگه از ورودم جلوگیری کردن و گفتن شما را نمی شناسیم . و من هم دیگه اون آقای اولی رو ندیدم و همچنین متوجه شدم و کانتینرها رو عوض کردن . من باید چکار کنم ضمن اینکه نوشته ای ندارم و صرفا از روی معرفی این اعتماد رو کردم .

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بااستناد به مدارک وادله خود شکایت خیامنت در امانت مطرح نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی علیه شخص امین طرح شکایت خیانت در امانت به استناد فیش های واریزی و شهادت شهود، تحقیقات محلی و.... نمایید.
موفق باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تحت عنوان خیانت در امانت قابل پیگیری است

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
اگر زمان تحویل اجناس شاهدی دارید میتوانید تحت عنوان خیانت در امانت ثبت شکایت کنید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شکایت خیانت در امانت با استناد به شاهد و دوربین اگر وجود دارد و پیامها پیگیری نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت عنوان خیانت در امانت قابل پیگیری است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ان شخص را میشناسید و یا اطلاعاتی از این سپردن اموال به وی دارید و یا شاهد دارید میتوانید تحت عنوان خیانت در امانت شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با در دست داشتن دلایل و مستندات مثبت ادعای خود علیه شخص امین شکوائیه خیانت در امانت ثبت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان خیانت در امانت می‌توان طرح شکایت کرد بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شکایت خود را مطرح نماید

و با ارائه مستندات و معرفی شهود ادعای خود را اثبات نماید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بنظر مي رسد نيازمند همراهي و مشاوره وكيل حاذق براي احقاق حق هستيد
و
موضوع فني تر از اقدام شخصي شماست

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

خیانت در امانت علیه ایشان شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد واریز وجه و بازبینی دوربین و شهود شکایت خیانت در امانت نمایید

یک وکیل :

با سلام
با استناد به شهادت شهود طرح دعوی خیانت در امانت امکان پذیر است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر بطور امانت به آنها سپرده باشید و نه بعنوان دیگر، میتوانید با شاهدین و اسنادی دیگر همچون پیامکهای رد و بدل شده اثبات خیانت در امانت کنید.

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام با شهادت شهود امکان شکایت و اثبات وجود داره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر بخواهید شکایت خیانت در امانت یا استرداد وسایل کنید به طرفیت شخصی که وسایل را به وی تحویل دادید باید طرح دعوا کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید بررسی شود سوال شما شامل چند پرونده مجزا است