مشاوره حقوقی رایگان - مهریه مادر فوت شده از پدر ناتنی

مادرم در زمان فوتش عقد دایم و رسمی ناپدریم بوده. سوالم اینهست که ایا فرزاندن مادر فوت شده میتوانند مطالبه مهریه مادر از پدرناتنی داشته باشند؟

پاسخ ها :

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

بله فرزندان ميتوانند مهريه مادر را مطالبه كنند.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

مهریه سهم زوجه است نه فرزندان زوجه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یله گواهی انحصار وراثت اخذ و مطالبه مهریه مادر نمتیید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بر شما از جانب مادرتان ارث می برید و می توانید مهریه را مطالبه کنید میتوانید تمامی شما به یک نفر به وکالت دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله وراث مطابق قاعده ارث می‌توانند اقدام کنند.
مهریه را چنان‌چه ابرا نکرده باشد به قوت خود باقی است و قابل پیگیری است و مطالبه

نگین پورغلام

سرکار خانم نگین پورغلام :

باسلام و احترام.بله امکان پذیر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله ، هر یک به اندازه سهم الارث قانونی خودشان می توانند مهریه را از همسر ایشان مطالبه نمایند

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام.مهریه توسط همسر دوم، تفاوتی با همسر اول وجود ندارد. در نتیجه او می تواند مانند همسر اول درخواست مطالبه مهریه خود را بدهد. و بعد ازفوت فرزندان وی نیز میتوانند مطالبه کنند.

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام بله فرزندان ابتدا گواهی انحصار وراثت را دریافت کنید بعد برای مطالبه ی مهریه اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما
شما باید ابتدا انحصار وراثت را مطرح نمایید و سپس ورثه
باید دادخواست مطالبه مهریه را مطرح نمایند و هر کدام از ورثه مطالبه قواعد ارث ، سهم خواهند داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

انحصار وراثت اخذ و مطالبه مهریه مادر کنید

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
بله ، مهریه دین است و به وراث انتقال می یابد