مشاوره حقوقی رایگان - شمول مقررات ماده 3 قانون خدمات کشوری بر اتحادیه صنفی موضوع ماده 21 قانون نظام صنفی

سلام
اتحادیه صنفی به موجب ماده 21 ق ن ص مصوب 92 مجلس شورای اسلامی تاسیس شده و کل بودجه ان غیر دولتی میباشد با این وصف ایا انگونه موسسات در ردیف تعریف ماده 3 قانون خدمات کشوری قرار میگیرند و در این صورت اعتراض انان به ارای هیات حل اختلاف اداره کار در دیوان عدالت ادرای که صلاحیت رسیدگی به اعتراضات مردم را دارد قابل طرح و رسیدگی میباشد یا خیر و اگر فرض بالا درست باشد و شعب دیوان بدون توجه به این امر وارد رسیدگی شده و رای داده باشند برای نقض ان چه باید کرد؟

پاسخ ها :

امین مهبودی

جناب آقای امین مهبودی :

درود. 1- بله اتحادیه صنفی به موجب ماده 3 قانون مدیریت خدمات کشوری و ماده 21 قانون نظام صنفی موسسه عمومی غیردولتی محسوب میشود.
2- در صورت صدور رای هیئت حل اختلاف اداره کار علیه اتحادیه، رای مذکور قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری است.