مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری خودرو

با سلام. بنده ماشینی داشتم که بنا به دلایلی به نام پدر کردم، حالا اگه پدر همین ماشین رو صلح عمری کنه به نام بنده آیا دور از جون بعد از فوت پدر من باید برای فروش ماشین رضایت یا امضای سایر وراث رو بگیرم یا با صلح عمری اختیار کامل در مورد این ماشین خواهم داشت؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با صلح عمری شما مالک محسوب می شوید و پس از فوت پدر شما امکان تصرف هم دارید بنابراین دیگر اجازه وراث لازم نیست چون ملک صلح شده جزیی از ترکه محسوب نمی شود.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
با صلح عمری اختیار آن بعد از فوت پدر با شماست و نیاز به موافقت سایر ورثه نیست .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
بعد از فوت ایشان شما مالک هستید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

بعد از فوت پدر شما مالک ان خواهید شد و نیازی به رضایت سایر وراث نیست

سیدحسین موسوی

سیدحسین موسوی :

قبلا پاسخ داده شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر صلح عمری باشد و با شرط ضمن عقد مشکلی نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است نیازی به اذن وراث نمی‌باشد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

صلح عمری یعنی فقط قادر به استفاده از منافع خودرو هستید و مالکیت منتقل نمی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر قرارداد صلح عمری را به صورت رسمی در دفترخانه تنظیم نمایید مالک محسوب میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با صلح عمری انتقال صورت خواهد گرفت مگر حق فسخ در ان برای پدر درج شده باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در صلح عمری نیازی به امضای شخص دیگری غیر از طرفین اصلی نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صلح عمری به مدت عمر شما باشد مشکلی ندارد.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی صلح از جمله عقود لازم و قطعی می باشد که به محض وقوع شما مالک خودرو می باشد صرفا بخاطر حق انتفاع عمری پدر در زمان حیات ایشان امکان استفاده ندارید و پس از فوت عین و منافع متعلق حق شما می گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پس از فوت پدر شما امکان تصرف دارید و دیگر اجازه وراث لازم نیست چون ملک صلح شده جزیی از ترکه محسوب نمی شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر نیاز به اقدامی نمی باشد