مشاوره حقوقی رایگان - آیا میشود از مشهد بدون رفتن به شهر دیگر دنبال پرونده قضایی خود شد؟

با سلام پرونده مبنی بر کلاهبرداری از طریق سایت ... انجام شد که بنده بعنوان شاکی از مشهد و خاطی بعنوان مظنون از شهر اصفهان بعلت اینکه وقوع جرم در اصفهان بود پرونده به اصفهان ارسال شد بنده بعلت دیابت و مشکلات مالی نتونستم به اصفهان مراجعه کنم در حال حاضر رای بنفع متهم صادر شده چکار کنم که به حقم برسم حدود 4میلیون کلاهبرداری صورت گرفته که حساب فرد رو مسدود کردن

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
باید حضوری برید اصفهان یا وکیل دادگستری براتون پیگیری نماید