مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر امحا شده !

من چند نفر شخصی بدون حکم ورود و بدون بیسیم و.. از روی دیوار خانه ام به داخل امدند و همه فیلمها دوربین مدار بسته موجوده و متاسفانه با نامردی تمام من را متهم به تولید 23 کیلو گراس کردند! کلی لایحه برای خلوص سازی زدم هیچ جوابی نیومد تا اینکه 25 سال و 4 ماه حبس تعزیری بهم دادند( هیچگونه سابقه کیفری تا حالا نداشتم) اعتراض زدم در دیوان عالی حکم نقض شد دوباره برگشت به بازپرسی برای نقض تحقیقات ، دیوان عالی دستور دادن باید گراس خلوص سازی شه بعدشم دوباره قاضی دستور داد و هر دفعه جواب میامد که مواد گراس است! من پیگیر شدم خودم نامه گرفتم بردم اگاهی شاپور دیدم بله همش نقشست ! به قاضی اطلاع دادم ایشون هم نامه زدن اینسری جواب ازمایشگاه اومده مواد امحا شده! مگر میشود؟ حکم من قطعی نشده ! اون شخصی که از روی دیوار وارد منزل شخصی من شده قبلا با من مشکل شخصی داشته و از من طلب پول کرده بوده من ندادم! طرف یه ماموره لکسوس زیر پاشه با حقوق کلانتری! فیلمها رو بردم دادسرای نظامی نامه زدند بازررسی رفتم دوباره دیدم بازرسی همکار همون فرد متخلفه که هر روز چششون تو چشم همه! 20 روزه پرونده رو گرفتن نمیفرستن دادسرا ! من باید کجا برم؟ چرا باید اصلا اینا دیوار باغ 2000 متری من و بگیرن بیان بالا اونم منی که متاهل و بدون سابقه بودم؟ این چه قانونیه ؟ چرا یه مامور باید این همه اختیار داشته باشه با رابطه بتونه هر کسیو بدبخت کنه؟ اصلا من مواد مخدری نبوده داخل باغم! پول خواستند ندادم و اینم نتیجه زندگی درست! تا یک هفته قبل مواد و میگفتن هست گراسه حالا که وزن دقیق و باید میدادن تا دروغ مامور مشخص شه یهو امحا شده!!!!! واقعا این ..

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد