مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام بنده بابت ساخت تابلو برق سفته به طرف قرارداد دادم و قرار بر این شد که بعد از اتمام کار ایشان سفته را به بنده بدهند. ولی کار تمام شد و بردن وسفته را نفرستادن و بعد از چند ماه چک هایشان برگشت خورده و سفته ها هم اجرا گذاشتن
ادعا کردن که تابلو برق دارای مشکل بوده و صورت جلسه کردن که بنده 50میلیون خسارت زدم و به قاضی ارائه دادن. آیا امکان دارد سفته بابت ضمانت باشد را مطالبه کنن؟ آیا امکان دارد بنده طلبکار بوده و قاضی رای بدهد و آیا امکان دارد بدون حضور من کارشناس بیاید و صورت جلسه انجام شود و من 50میلیون محکوم شود ؟ باید چکار کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون .

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

درودها ، پس از اثبات تخلف شما از کار مورد درخواست امکان مطالبه وجه سفته فراهم میشود همچنین در صورت اثبات خسارات وارده ناشی از تعمیر نادرست تابلو برق خسارات وارده قابل مطالبه است

زهرا امینی دهاقانی

زهرا امینی دهاقانی:

سلام سفته بابت ضمانت قابل مطالبه است و حق قانونی طرف شماست
البته شما هم امکان دفاع و رفع ضرر را دارید
برای راهنمایی و موفقیت در پرونده نیاز به اخذ وکیل دارید
تماس بگیرید