مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد لاشه سفته

سلام
من 1 سال پیش استعفا دادم. حقوقمو ندادن وزارت کار شکایت کردم. با وجود ابلاغیه بازم ندادن و رفت اجرای احکام. تو مجتمع قضایی ابلاغیه رفت و بازم کارفرما پول نداد. و اخر از حسابش حکم برداشت رو دادن.
برای سفته رسید حسن انجام تعهدات دارم ولی پشت سفته ها سفید است. رسید 1 ساله هست و الان یکسال تمام شده. و هنوز عودت نشده.
خواستم شکایت کنم. نمیدونم بین دو راه حقوقی و کیفری کدومو برم؟ اگه کیفری اظهارنامه بدم و دادگاه تحت چه شرایطی به نفع من و تحت چه شرایطی به ضرر منه؟
با توجه به سابقه شرکت تو شکایت قبلی من در وزارت کار، بهتره حقوقی اقدام کنم یا کیفری؟
ممنونم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
میتوانید طی یک اظهارنامه استرداد چکها را از مخاطب بخواهید . و اگر نداد دادخواست استرداد سفته از طریق دادگاه حقوقی بدید .