مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی برای ابرو ریزی

سلام و عرض ادب. من خانمی هستم سالها طلاق گرفتم و تنها زندگی میکنم 3 ماه پیش با اقایی اشنا شدم وبه این اقا گفتم قصدم ازدواجه و همه شرایط گفتم ایشون قبول کردن وچون شناختی روی این اقا نداشتم گفتم صیغه بشیم و2ماه صیغه شدیم قرار بود بعد 2ماه باهم ازدواج کنیم ولی فقط یک روز منونده بود صیغه تموم بشه همه قرار گذاشتیم که فردا که همون روز صیغه تموم شه بیاد رسمی بشیم ولی این اقا رفت وخط منو بلک کرد و این دوماه من هرچه اس ام اس عاشقانه واز دوست داشتن دادم همه تو گوشی نگه داشته وغافل از این که ای 2 ماه هم عکس وهم رابطه ما عکس فیلم گرفته و الان با این عکسها وفیلم ها واس ام اس ها هر روز از من پول میگیره ومیگه ندی اینا رو برای خانوادت وهمه دوستات میفرستم الان من باید چکار کنم به خدا پولیم ندارم دیگه بهش بدم باید چکار کنم یا اینکه واستم بفرسته عکس هامو برای همه وادای ابرو کنم لطفا راهنمایی کنید و جرم ابروریزی چی هست

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سریعا به دادسرا شکایت کنید و اگر صیغه شما جایی ثبت شده به ان استناد کنید و اگر شاهد دارید شهود را معرفی کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر هر اقدامی در راستای سوء استفاده از فیلم و عکس های شخصی کند جرم است و می توانید شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
شکوائیه تخصصی تنظیم گردد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

کایت کنید تا باعث ادب وی شود شما قانونا زن و شوهر بودید مسگلی نیست

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
بهتر است سریعتر بابت اخاذی طرح شکایت نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دفتر خدمات قضایی حتما شکایت اخاذی و تهدید به انتشار عکس و فیلم خانوادگی را مطرح نمایید
و حتما نتیجه خواهید گرفت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان تهدید شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در خصوص تهدید و اخاذی میتوانید شکایت کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بدوا اقدام به مستندسازی و تحصیل دلیل با جمع اوری اسکرین شات های تهدید به انتشار عکس و فیلم و... نمایید سپس تحت عنوان تهدید به انتشار تصاویر خصوصی علیه ایشان طرح شکایت و بدوا از بازپرس رسیدگی کننده تقاضای جمع اوری تجهیزات الکترونیکی ایشان را نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سریعا تحت عنوان اخاذی و تهدید به انتشار عکسهای خصوصی از ایشان شکایت کنید
اگر هزینه اخذ وکیل ندارید بنده به صورت رایگان می توانم به شما کمک کنم