مشاوره حقوقی رایگان - اخاذی

شخصی که با شماره خارجی هست و پیج فیک توی اینستاگرام درست کرده بمن پیام داد و بعدازیمدت که متوجه شدم فیک الان داره تهدیدم میکنه که باید پونصد دلار بهم بدی وگرنه عکس و فیلمتو پخش میکنم همه جا من نمیدونم باید چیکار کنم شوهرم بفمه منو میکشه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به پلیس فتا اطلاع دهید اگر شما در ثنا ثبت نام کرده باشید تمام ابلاغیه ها به گوشی شما می‌آید و کسی متوجه نمیشود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام به پلیس فتای محل سکونت خود مراجعه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به پلیس فتا رجوع کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید با عنوان تهدید شکایت کنید و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حتما شکایت نمایید
و ابتدا به پلیس فتا مراجعه نمایید