مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین آپارتمان که هنوز قابل سکونت نیست

سلام. همسر بنده تقاضای مهریه نموده و دادگاه با اعسار بنده موافقت و بنده را محکوم به پرداخت 5سکه پیش و هر ده ماه یک سکه کرده است. و همسر بنده از طریق اجرا احکام تنها داریی بنده که یه واحد آپارتمان به متراژ حدود 150متر می باشد و هنوز هم تکمیل و قابل سکونت نیست و بنده حدود 90 میلیون تومان هنوز بدهکار شرکت می باشم را توقیف نموده است. چگونه باید اقدام کنم که مستثنیات محسوب و از توقیف خارج شود؟ تشکر

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام تقاضای رفع توقیف کنید البته بهتر است با وکیل تلفنی یا حضوری مشاوره بگیرید چون موضوع کاملاً تخصصی است

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در پرونده اجرایی که ملک توقیف شده شرح حالت را مینویسی و مدارک بدهی شرکت را هم ارایه بدهید تا دادگاه صادرکننده رای اولیه در مورد آن تصمیم بگیرد در مورد آن تصمیم بگیرد