مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام برادر من 8ساله عقد بسته هست و منزل بنام مادرم هست مادروپدرم به رحمت خدار فتن این برادرم مونده تنها تو اون منزل چکار میشه کرد میشه بیرونش کرد و یا اجاره منزل بده لطفا راهنمایی کنید تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر ملک موروثی باشد تک تک وراث در آن سهیم هستند یا ماده 41 قانون اجرای احکام رو بخواین یا از طریق افراز و فروش اقدام کنید که مراحل خودشو داره با یک نفر وکیل مجرب مشاوره کنید . جهت اجذ اجاره بها نسبت به سهمی تان اظهارنامه ارسال کنید