مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

باسلام
من یک خودرو دریک شهرستان را به صورت وکالتی خریدم و تا یک ماه برای تعویض پلاک وقت دارم درصورتیکه موتور خودرو تعویض شده به صورت قانونی در ایران خودرو و در سند هنوز قید نشده است. بنده‌ فاکتور خرید را گم‌ کرده‌ام. ام اعکس‌ ان‌ فاکتور با تایید نصب‌ ان‌ در نمایندگی‌ قبلا با گوشی گرفته بودم را دارم. برای‌ تعویض پلاک به مشکل نمی‌خورم و مدارک لازم برای تعویض پلاک چه مدارکی لازم است.ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد خواهان فسخ هستید؟

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید برای تعویض پلاک سند کمپانی . مدارک مالکیت و سکونت و بیمه نامه را داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید نامه نمایندگی و
راهنمایی و رانندگی موجود باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

عکس فاکتور کفایت نمی‌کند باید مجدد ایران‌خودرو آن را تایید کند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول باید برید پلیس راهور جریمه بدهید بعد

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام اصل مدارک را باید در اختیار داشته باشید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
نامه ی تأییدیه از نمایندگی اخذ کنید و به تعویض پلاک ارائه دهید .

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

مدارک تعویض پلاک کارت ماشین و برگ سبز بعلاوه بیمه نامه و معاینه فنی هس

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. کپی برابر اصل شده فاکتور را از نمایندگی بگیرید و با سند خود رو در فرجه یکماهه به راهنمایی مراجعه کنید.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.vakil@gmail.com
amirizadeh.blogsky.com

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

باید تاییدیه از شرکت مزبور بگیرید و برای تعویض پلاک از اجرائیات راهور سوال کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی از تعویض پلاک و یا راهور پیگیری نمایید

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

مدارک تعویض پلاک روازسایت تعویض پلاک ببینید
موقع بازدیدخودروممکن است ایرادبگیرند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصل مدارک را باید در اختیار داشته باشید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اصل مدارک را باید در اختیار داشته باشید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با استعلام مجدد، این مدارکی که اعلام کردید قابل دست یابی هست،

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه باید نامه نمایندگی را ارائه دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

برای تعویض پلاک باید سند کمپانی و مدارک مالکیت و ...را داشته باشید

یک وکیل :

از تعویض پلاک پیگیری نمایید