مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی

با سلام و احترام. پرونده الزام به تمکین من در دادگاه بدوی خانمم محکوم شد چون به صراحت گفت تمکین نمیکنم و اینهم گفت که تمکین عام داشتیم و رفت امد الان رای قطعی تجدید نظر نوشته چون باکره هست حق حبس داره. اگر لایحه ای برام بنویسن ببرم پیش رییس دادگاه تجدید نظر با توجه به این رای وحدت رویه شماره 718 سال 90 دیوان عالی کشور که تمکین عام حق حبس زوجه زایل میکنه ایا قبول میشه درخواست من. با تشکر از سایت دادراه

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام .ایفا وظایف عام زناشویی موجب سقوط حق حبس است . چنانچه زوجین مدت کوتاهی باهم زندگی کنند یا معاشرت داشته باشند، با تحقق ملاک مواد 1102 به بعد قانون مدنی که ناظر بر تمکین عام است به‌موجب ماده 1086 همان قانون، حق حبس ساقط می‌شود.